徳島県立富岡東高等学校

English Club

| by:教職員

☆About English Club☆
The members meet every Tuesday to practice using English.
The main focus is on productive skills and they enjoy speaking and writing in English.

☆About Our New ALT☆
Thomas McAlister is Tomioka Higashi High School’s resident ALT. Coming from America, he graduated from New York University and boasts a background in a variety of fields.

He believes that learning English can be fun, and does not have to be boring classroom work. He hopes to help students realize this, too.